Nem hagynak nyugodni a feladataid, minden gondolatodat a határidők, feladatok töltik ki. Kényeztető aromaolajos masszázsunk segít ellazulni, áthangolódni, hogy azután újult erővel tudj szembenézni a kihívásokkal. A masszázs jótékony hatásait fokozza az általános vagy pillanatnyi érzéseid, lelkiállapotod alapján kiválasztott aromaterápiás masszázsolaj.
Az illóolajok a masszázs során felszívódnak a bőrön keresztül, és bejutnak a véráramba, célzott hatást fejtve ki a központi idegrendszerre. Masszázs után célszerű 3-4 órán keresztül tartózkodni a zuhanyozástól, mert az olaj körülbelül 45-60%-a szívódik fel a masszázs alatt, a többi csak utána.

Az aromaolajos thai masszázs, a tradicionális thai masszázshoz hasonlóan, a test energiavonalai mentén végzett nagyrészt akupresszúrás, simító és gyúró mozdulatokkal végzett terápiás masszázs. Nyugati hatásra alakult ki. A tradicionális thai technikákat a svéd masszázzsal kombináló thai aromaolajos masszázs különleges ötvözete a thai és az európai masszázstechnikáknak. Az izmok hangsúlyosabb átdolgozásával, valamint speciálisan összeállított illóolajok használatával számos kedvező hatás érhető el.
Relaxáció felsőfokon, mely elrepít minket a távol kelet nyugalmába, kizökkentve minket rohanó hétköznapjainkból.