Barion Pixel
Aloe Kávézó Óbudán
Kosár
Blog

A Thai masszázs relaxál vagy gyógyít?

Egy tradícionális thai masszázs kezelés a masszázs és a passzív jóga nyújtások kombinációja. Akár tudományos bizonyítékkal is alátámaszthatók a masszázs testre és szellemre gyakorolt jótékony hatásai. Relaxál, elűzi a stresszt, ideiglenesen lecsendesíti folyamatosan csapongó gondolatainkat. A thaiok már több, mint ezer éve tisztában vannak ezekkel a jótékony hatásokkal.

A kérdés továbbra is az, hogy a thai masszázs „csak” relaxáló vagy valóban gyógyító hatással bír? Van-e különbség a relaxáló és a gyógyító thai masszázs között?

A válasz az, hogy NINCS.

A relaxáció magában hordozza a gyógyulást.

Egy pár gondolaton keresztül szeretném szemléltetni, hogy milyen jótékony hatással bír a relaxáció:

  • a test gyógyulási folyamatai a relaxáció állapotában a legerőteljesebbek, ilyenkor az elme lecsendesül, az izmok elernyednek, nem vagyunk az elménk vagy külső körülmények stresszeinek kitéve
  • a csecsemők, totyogók, de akár a részegekre is jellemző, hogy kevésbé sérülékenyek, ami szintén annak köszönhető, hogy természetesen vagy mesterségesen, az utóbbiak csak átmenetileg, feloldják testüket a stressz okozta izomfeszültség alól. A valóságban a részegség okozta stresszmentesség előnyeit sajnálatos módon felülírja az állapot számos egyéb negatív hatása.:-(
  • ma már megkérdőjelezhetetlen, hogy a tartósan fennálló stressz betegségeket okoz

A relaxáció támogatja a test öngyógyító képességét. Minél mélyebb a relaxáció, annál könnyebb a testnek a regenerálódás. Ezért bármilyen masszázs, ami ellazít egyben gyógyít is.

Egy képzett thai masszázs terapeuta érzi a testben levő feszültségeket és értő módon oldja fel azokat. A szerető, támogató érintéshez azonban nincs szükség tanfolyamokra. Te is egy született „terapeuta” vagy! Csak simogasd meg, öleld át barátaidat, gyermekedet, párodat! Az érintés gyógyír, az érintés gyógyít!

Masszázsaink
aktiválják a tested energiáit...
Ne maradj le semmiről!
Ha értesítést szeretnél kapni akcióinkról, új szolgáltatásainkról, iratkozz fel értesítőnkre!