Barion Pixel
Aloe Kávézó Óbudán
Kosár
Blog

Jótékony alvás masszázs alatt!

Sok vendégünk osztotta meg velünk a tapasztalatát a masszázs alatti alvásról. Egyértelműen kiderül ezekből a beszámolókból, hogy itt valami különleges dologról van szó. Ez nem egy hétköznapi alvás. Képzeld el, hogy otthon, alvás közben valaki elkezdi nyomkodni a vállad, átfordítja a tested és az izmaidat maszírozza. Valószínűleg azonnal felébrednél rá, nem?

Hogyan lehetséges az, hogy álomba merülsz a masszázs kezelés alatt? Nyugodt mély, zavartalan álomba! Még olyan vendégekkel is előfordul, akik esetleg otthon nehezen alszanak el, nyugtalanul, forgolódnak vagy csikorgatják a fogaikat alvás közben.

A masszázs alatti alvás közelebb áll a meditációhoz vagy egy mélyebb tudatállapothoz. Ebben a tudatállapotban az agyhullámok aktivitása annyira lelassul, hogy nem álmodunk és alig vagy egyáltalán nem veszünk tudomást a külvilágról.

Ébredés után esetleg csalódottságot érezhetünk, mert a kezelés nagy részét átaludtuk. A testünk azonban, ha nem is vagyunk tudatosak róla, a kezelés összes pozitív hatását átéli. Egy altatásban végzett operáció során sem vagyunk tudatosak, de a műtét mégis lezajlik. A masszázs kezelés alatti alvás egy nagyon pozitív reakciója a testnek. Bizonyíték arra, hogy testünk egészségesen reagál a kezelésre, mély megnyugtató állapotba kerül.

Számos vendégünk arról számol be, hogy ez az áldott állapot még velük marad rövidebb-hosszabb távon. Ideiglenesen akár átfordíthatja a negatív folyamatokat, például depressziót boldogságra, pesszimizmust optimizmusra, vagy akár stresszes állapotot békésre.

Masszázsaink
aktiválják a tested energiáit...
Ne maradj le semmiről!
Ha értesítést szeretnél kapni akcióinkról, új szolgáltatásainkról, iratkozz fel értesítőnkre!