A páros aromaolajos masszázsszobánkból nyíló szaunánkban a szaunázás testre-lélekre gyakorolt pozitív hatásait igazán meghitt környezetben élhetitek át. A masszázsra való felkészülésként, tehát azt megelőzően javasoljuk a szaunánk használatát, így felerősítve a masszázs és az illóolajok jótékony hatásait.

A finn szaunázás során két ciklus követi egymást: az első a forró szaunában való üldögélés (5-15perc) ciklusa, amit a hideg vizes zuhanyzás, pihenés ciklusa követ (5-15perc). A szélsőséges hőmérsékletváltozás pozitív folyamatokat indít be a szervezetben: serkenti a vérkeringést, regenerálja az ereket és rugalmasabbá teszi a kötőszövetet, aminek következtében érezhetően feszesebbé válik a bőr. A finn szauna rendszeres használata erősíti a szívet és ellenállóbbá teszi a szervezetet, vagyis az immunrendszerünket erősíti meg. Ugyancsak a melegnek köszönhetően a szervezet endorfin termelése is fokozódik, ez az ún. boldogsághormon, aminek hatására lecsökken stresszszintünk.

Az együtt alkalmazott szauna és masszázs kezelés segít megnyugodni és tökéletesen ellazulni. Ideális helyszín lehet fontos dolgok végiggondolásához és kikapcsolódáshoz.