A páros aromaolajos masszázsszobánkból nyíló szaunánkban a szaunázás testre-lélekre gyakorolt pozitív hatásait igazán meghitt környezetben élhetitek át. A masszázsra való felkészülésként, tehát azt megelőzően javasoljuk a szaunánk használatát, így felerősítve a masszázs és az illóolajok jótékony hatásait.

Az infraszauna legelterjedtebb használati módja szerint száraz testtel megyünk be a felfűtött kabinba és 30-40 percet töltünk megszakítás nélkül ott.

Jótékony hatásai közül kiemelkedő a testen megjelenő cellulitisz kezelése, eltávolítja a méregeket és a salakanyagokat, csökkenti a stresszt és a fáradékonyságot, javítja a vérkeringést és erősíti az immunrendszert. A hosszúhullámú infravörös sugárzás 3,5-4mm mélyen hatol be az izomrostokba, így az átlagosnál 3-4-szer nagyobb verejtékezés tapasztalható az infraszaunázás során.

Az együtt alkalmazott szauna és masszázs kezelés segít megnyugodni és tökéletesen ellazulni. Ideális helyszín lehet fontos dolgok végiggondolásához és kikapcsolódáshoz.