Barion Pixel
Kosár
Kombinált talp- és olajos  testmasszázs Bérlet

Kombinált talp- és olajos testmasszázs Bérlet

Egyszemélyes
90 perc
120 perc
5 alkalom
10 alkalom

A kombinált masszázsaink során a masszőr külön időt szentel a talp-láb reflexpontjainak kezelésére, majd az egész testen alkalmazza az aromaolajos thai masszázsra jellemző simító, gyúró masszázsfogásokat. A kezelés első részében, a talp- és lábmasszázs alatt a vendég kényelmes masszázsfotelben ül, majd a magasított masszázságyon folytatódik a kezelés. A kombinált masszázskezelés a talpmasszázs jótékony hatásait ötvözi a nyugati és thai masszázstechnikák ötvözetéből kialakult olajos thai masszázzsal, ami kiaknázza az illóolajok egyedülálló terápiás hatását is.

A masszázs talp- és aromaolajos testmasszázs aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, javítja az energiaáramlást, segít elengedni a mindennapi feszültségeinket. A masszázs hatására mély, nyugodt állapotot élhetünk meg és az aromaolajok a bőrünket is rugalmassá és selymessé teszik. A testtel együtt a szellem relaxációja is megvalósul, újjászületve, életkedvvel és optimizmussal feltöltődve távozhatunk a kezelés után.

Masszázsaink
aktiválják a tested energiáit...
Ne maradj le semmiről!
Ha értesítést szeretnél kapni akcióinkról, új szolgáltatásainkról, iratkozz fel értesítőnkre!
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.