Barion Pixel
Kosár
Kombinált talp- és tradicionális testmasszázs Bérlet

Kombinált talp- és tradicionális testmasszázs Bérlet

Egyszemélyes
90 perc
120 perc
5 alkalom
10 alkalom

A kombinált masszázsaink során a masszőr külön időt szentel a talp-láb reflexpontjainak kezelésére, majd az egész testen alkalmazza a tradicionális thai masszázsra jellemző akupresszúrás ponton történő simító, nyomkodó masszázsfogást. A kezelés első részében a vendég kényelmes masszázsfotelben ül, majd a földön levő masszázsmatracon folytatódik a masszázs. A tradicionális thai masszázshoz a masszőr nem használ olajat, a masszázs váltóruhában történik.

A tradicionális thai masszázs a beszűkült mozgástartományú ízületek kimozgatásával, mobilizálásával segíti a testünk-lelkünk rugalmasságának fenntartását, illetve visszaállítását.
Kombinált talp és tradicionális thai testmasszázsunk ötvözi a talpmasszázs egész testre kiterjedő jótékony hatását és az intenzív, stresszűző, átmozgató tradicionális testmasszázst.

Masszázsaink
aktiválják a tested energiáit...
Ne maradj le semmiről!
Ha értesítést szeretnél kapni akcióinkról, új szolgáltatásainkról, iratkozz fel értesítőnkre!
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.